Plannen jeugdbestuur voorgesteldPlannen jeugdbestuur voorgesteld

Plannen jeugdbestuur voorgesteld

Ook ons jeugdbestuur bleef de afgelopen maanden niet bij de pakken zitten. Op een info-avond met trainers en geïnteresseerde ouders werden veelbelovende plannen naar het volgend seizoen toegelicht.

Anthony Michiels zal onze jeugdtrainers begeleiden met de bedoeling éénzelfde trainingsmethode te ontwikkelen naar de verschillende leeftijden toe.

"We gaan dit seizoen aan de slag met onze jeugdcoördinator Anthony Michiels (met gestreepte t-shirt op de foto)", aldus Maarten Boon. "Hij zal onze jeugdtrainers begeleiden met de bedoeling éénzelfde trainingsmethode te ontwikkelen naar de verschillende leeftijden toe."

Naar de hogere reeksen, vanaf de U15, gaan de plannen zelfs een stapje verder. "We stellen onze trainingen dan meer af op de spelwijze van onze eerste ploegen om de overgang in die zin zo vlot mogelijk te laten verlopen. Bovendien hebben we een jeugdsamenwerking met KFC Eppegem om samen een ploeg op te bouwen. Met andere woorden: enkele spelers van onze buren vullen onze U15 aan om een volledig team te creëren. Als we onze kennis en ervaring in die zin samen kunnen leggen, zal de jeugdwerking ongetwijfeld naar een hoger niveau getild worden." weet Maarten.

We stellen onze trainingen vanaf de U15 meer af op de spelwijze van onze eerste ploegen om de overgang in die zin zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Tenslotte biedt de aanleg van het nieuwe kunstgrasveld extra voordelen. "We beschikken op die manier niet alleen terug over een perfect voetbalveld, maar we zullen ook in alle weersomstandigheden aan de slag kunnen."