Koninklijk Voetbal Vereniging Crossing Elewijt is aangesloten bij de KBVB met stamnummer en speelt vanaf het seizoen 2019/20 in Tweede Provinciale A. Met dit stamnummer speelde de Brusselse club Crossing Club de Schaerbeek in de jaren '70' nog in de Eerste Klasse.

Het stamnummer 55 gaat al een hele tijd mee en verhuisde in zijn iets meer dan 100-jarige bestaan al enkele keren van thuishaven. Sinds 1983 is die thuishaven Elewijt.

Meer over de geschiedenis

KCVV Elewijt wordt al enkele jaren geleid door een gepassioneerde en trouwe kern van bestuursleden. In een toffe mix van jong en iets minder jong wordt enthousiast gewerkt om van KCVV een gezonde en aangename club te maken, waarin sportieve ambitie en plezier gecombineerd kunnen worden.

Maak kennis met het bestuur

Na enkele jaren waarin we achter de feiten holden en veel lokale jeugdspelers zagen vertrekken naar buurgemeenten, heeft KCVV Elewijt sinds kort zijn pijlen volop op de bouw van onderuit gericht. Zo wordt er dit seizoen niet alleen een kunstgrasveld aangelegd, wat zowel de trainings- als de wedstrijdkwaliteit zal verbeteren, maar werd er ook een ambitieuse jeugdcoördinator aangesteld die zowel spelers, ouders als trainers van dichtbij zal opvolgen, gestaafd met leerrijke opleidingsplannen.

Ontmoet het jeugdbestuur

Onze KCVV Angels staan altijd met open armen klaar. Sponsors in de watten leggen, VIP-lunches organiseren, eetfestijnen in goede banen leiden of gewoon samen een glaasje cava drinken, onze Angels doen het met hun allermooiste glimlach.

Ontmoet onze Angels

Binnen de club heeft iedereen zijn eigen "domein". Wil je graag contact over de sponsormogelijkheden, een aansluiting, een vriendenwedstrijd of iets anders? Met de juiste contactpersoon als startpunt hebben we onmiddellijk een rechtstreekse lijn!

Neem contact op

De naam KCVV Ultras werd enkele jaren geleden op facebook in het leven geroepen door een bende supporters die elke week trouw op post stonden. Na verloop van tijd werd de pagina echter minder en minder actief, en de term "Ultras" verdween langzaamaan.

Tot het seizoen 2018 - 2019. In de zoektocht naar de kampioenstitel konden de spelers elke vorm van steun gebruiken, en wat is er beter dan de KCVV Ultras hiervoor terug nieuw leven in te blazen? Enkele nieuwe voortrekkers stonden op en plaatsten hun schouders onder de eerste sfeeracties. Bengaals vuur en rookpotten werden aangekocht, trommels en spandoeken naast het veld geposteerd en we konden knallen!

Het enthousiasme, gekoppeld aan de goede resultaten, werkte aanstekelijk en de bende groeide al snel. De sfeeracties volgden in de tweede helft van het seizoen elkaar dan ook snel op en kregen uitbreiding op verplaatsing: met de bierfiets de ploeg over de streep gaan trekken op FC Zemst, met de bus naar Mollem enz...

Meer over de supportersclub

Een overzicht van alle documenten die te downloaden zijn. Reglementen, ongevalsaangifte enz...

Download documenten

Hoe en wanneer kan ik mijn kind inschrijven? Hoe kan ik een bijdrage van mijn mutualiteit aanvragen voor het lidgeld? Wat is ProSoccerData en hoe raak ik hier op? Kan ik KCVV steunen of volgen op social media? Alles gebundeld op één pagina.

Praktisch info

Waar zijn de jetonnekes naartoe? Hoe kom ik aan een clubkaart? Waarom is er overgeschakeld? Wat kan ik met mijn kaart/app? Dit + de algemene voorwaarden.

Cashless clubkaart