Laatste wedstrijd live op HLN+

Nu zondag staat KCVV Elewijt voor de allerlaatste wedstrijd van het seizoen! Na 29 speeldag staat het op een knappe en oververdiende derde plaats. Met het tweedebeste doelpunten saldo van +18 (na Sp. Rotselaar) en de gedeelde beste verdediging met 30 tegendoelpunten (samen met Fenixx BeigHum).

Twee statistieken die we delen met de ploegen die op de laatste speeldag gaan beslissen wie van hen beiden kampioen wordt in 1e provinciale.

Fenixx neemt het thuis op tegen HO Bierbeek. Sporting Rotselaar, momenteel koploper op basis van doelpuntensaldo, speelt thuis tegen onze jongens van KCVV Elewijt. Nummer 1 tegen nummer 3 voor de kampioenstitel dus — en voor onze derde plek veilig te stellen!

Reden genoeg voor HLN en Voetbal Vlaanderen om een productieploeg af te vaardigen naar Rotselaar voor een heuse livestream voor HLN+ abonnees!

Afzakken met onze supportersbus of eigen vervoer naar Rotselaar is uiteraard beter, maar wie toch graag van thuis de wedstrijd volgt kan zich dus tot zondag abonnee maken bij HLN om de wedstrijd van thuis te volgen!