Merci Spies!

Na bijna tien seizoenen geleden voor het eerst neer te strijken op de voetbalvelden van KCVV Elewijt, heeft Kevin Spiessens de beslissing kenbaar gemaakt dat hij vanaf januari zou stoppen als T2 bij de Crossing. Door wisselende werkuren was de combinatie met training geven en wedstrijddagen niet 100% meer haalbaar.

Met het aanstellen van Dieter Van Dionant en Philippe Vanbuggenhout begin december – die samen de voorbereiding op de laatste twee wedstrijden voor de winterbreak voor hun rekening namen – kwam het "afscheid" er helaas twee weekjes vroeger – en stiller – dan de bedoeling was.

Spies in de bloemetjes

Zondag was er dan toch nog even tijd om Kevin – meer dan terecht – even in de bloemetjes/aandacht te zetten.

Kevin kwam in 2013 aan als speler toen de club net terug in derde provinciale speelde. Na enkele seizoenen te strooien met een combinatie van staalharde tackles en fluwelen ballen zoals alleen de Spies dat kan, vlogen de schoenen aan de haak – op af en toe eens een gastoptreden bij zondagsreserven of veteranen na – en was het moment daar om trainer te worden.

Spies in P3

Eerst van de B-ploeg in 4e provinciale, en sinds 2019 als T2 van onze A-ploeg. Daar droeg Spies meer dan zijn steentje bij aan de successen in 3e en vorig seizoen ook in 2e provinciale en bracht mede met zijn rust en gedrevenheid de ploeg waar ze vandaag staat.

Spies aan toog

Merci voor alles Spieske, en hopelijk zien we elkaar vlug terug in 't Steen of de voetbalchalet!

Cheers!