Wijzigingen sportieve staff

KCVV Elewijt en hoofdcoach Geert Deferm hebben in onderling overleg een einde gesteld aan hun samenwerkig. Wij danken Geert nadrukkelijk voor de intense en gedreven periode.

Kevin Spiessens, huidig T2 en al sinds 2013 aangesloten bij KCVV Elewijt, besloot eerder al dat de combinatie met zijn werk niet langer combineerbaar was vanaf 2023 en zal onze sportieve staf helaas ook verlaten.

Met Dieter Van Dionant werd snel een opvolger gevonden. Hij wordt vastgelegd tot op het einde van het seizoen 2022-2023. Dieter Van Dionant was voordien gedurende ettelijke jaren hoofdcoach van Rhodienne. Hij leidt als hoofdcoach onmiddellijk de trainingen en is verantwoordelijk voor de wedstrijdselectie nu zondag tegen Bodegem-Kapelle United.

Dieter Van Dionant

Dieter zal worden bijgestaan door Philippe Vanbuggenhout als T2.

Wij wensen ons nieuw trainersduo heel veel succes.