664 dagen ongeslagen thuis

664 dagen ongeslagen thuis

Den Reggel was een verstevigde burcht waar maar liefst zeshonderd-vier-en-zestig (664!) dagen niet verloren werd en waarin maar 19 doelpunten geïncasseerd werden.

Burcht van Elewijt

Een tijdje geleden kon je hier al lezen dat onze A-ploeg bijna een volledig kalenderjaar niet verloren had in competitiewedstrijden. Vandaag voegen we nog zo een unieke statistiek toe aan onze boerenperiode.

Onze A-ploeg sloeg er zo in om de laatste twee jaar van Den Reggel een verstevigde burcht te maken waar maar liefst zeshonderd-vier-en-zestig (664!) dagen niet verloren werd en waarin slechts 19 doelpunten geïncasseerd werden 🏰.

Maar uiteindelijk komt er een einde aan de meeste reeksen. Zo verloor KCVV gisteren met 0-2 van Sportief Rotselaar. Een gevleide uitslag voor de uitploeg, maar desalniettemin is daarmee een verbluffende ongeslagen reeks in eigen huis tot een halt komen. 

664 dagen ongeslagen

26 tegenstanders

Gedurende meer dan 2 jaar kwamen maar liefst 26 tegenstanders hun tanden stukbijten in onze arena uit Elewijt. Het laatste verlies dateerde zo al van 25 maart 2018.

De thuisreputatie leidde maar al te vaak tot de nodige feestjes 🎉. Wij kijken alvast uit naar de volgende serie 🥳.

Media

Deze straffe reeks is ook de nationale voetbalwebsites niet ontgaan. Zo berichtte onder anderen Voetbalflitsen.be en enkele kranten over onze unieke prestatie.

Voetbalflitsen over 664 dagen ongeslagen

Bronnen: