B-Ploeg: KCVV gaat resoluut voor de zege tegen Vilvoorde United

Vandaag wordt het weer een topdag aan de Reggel. Onze A kern gaat straks volop voor de zege tegen Steenhuffel in de strijd om de titel in derde provinciale en ook Kevin Spiessens zet met zijn B team vandaag alles op alles tegen Vilvoorde United om Groenwit na enkele nederlagen weer op de rails te zettten. Camiel Coosemans ziet een zege zeker zitten en weet dat de ploeg met heel wat motivatie en inzet dit seizoen nog een 'schoon resultaat' kan neerzetten.

Hoewel Camiel zijn laatste uren voor Elewijt speelt en zijn truitje op het einde van dit seizoen inwisselt voor het zwart geel van Keerbergen, gaat onze verdediger toch nog voluit voor de ploeg. "KCVV is de beste club waarvoor ik ooit mocht spelen, een toffe sfeer en een hechte 'familie'. En daarom wil ik tot op het einde alles geven voor het team."

"KCVV is de beste club waarvoor ik ooit mocht spelen, een toffe sfeer en een hechte 'familie'. En daarom wil ik tot op het einde alles geven voor het team."

Ambities blijven in derde

Camiel (foto boven) motiveert bij deze dan ook zijn vertrek. "Als ik niet kan spelen, pikt dat bij mij. Ik wil op dat veld staan. Ik besefte al heel vroeg dat ik niet meer aan de bak zou komen binnen onze eerste ploeg. De concurrentie voor een basisplaats is op dit moment ontzettend hoog bij Elewijt en zeker met het oog op volgend seizoen. Mijn ambities blijven hoe dan ook in derde provinciale en Keerbergen geeft me de mogelijkheid om toch op dit niveau te blijven voetballen. Ik ben uiteindelijk nog maar eenentwintig jaar en kan dus nog uitkijken naar een nieuw avontuur, een andere lucht, hoewel ik besef dat ik me opnieuw zal moeten bewijzen."

Schoon resultaat

'Spies' krijgt naar het nakend seizoenseinde dan ook  nog de volledige inzet van Camiel. "Zonder twijfel! Elewijt is nog altijd mijn ploeg en dat zal niet veranderen. De laatste weken draaide ons team net niet goed genoeg. 'De dash' tegen Nossegem was er een beetje uit, maar tegen Tervuren, afgelopen week zich ik weer wat lichtpunten. We speelden weer met een positieve ingesteldheid. We verloren dan wel met 3-1 door twee ongelukkige doelpunten, maar de tweede helft was een opsteker van formaat en een knap tegendoelpunt van Jason. Iedereen wilde er weer voor gaan. Als we dit meenemen naar de wedstrijd vandaag tegen Vilvoorde United en bij uitbreiding naar het verder verloop dit seizoen, kunnen we nog een schoon resultaat neerzetten. Groenwit is voetballend zeker niet te onderschatten en een goede middenmoot waardig."

Deze namiddag kunnen we dus volop supporteren  voor onze beide teams in een stralend lentezonnetje aan de Reggel. Dat wordt genieten.