KCVV vlot over Perk met 2-0

Afgelopen zondag won KCVV  thuis tegen FC Perk met 2-0. Jorn Reszczynski scoorde beide doelpunten waarna Groenwit  de wedstrijd zonder al te veel problemen controleerde. De doelman van de bezoekers kreeg bovendien nog rood waardoor Perk nog ruim een half uur met tien man verder moest. De drie punten binnen en met nog vier speeldagen voor de boeg staat Elewijt zevende in de rangschikking met 37 punten.

Coach Gunter Vercammen ging zelf bij aanvang van de wedstrijd het veld op ter vervanging van de geschorste Dautzen Jaspers. Verder stond Tom Bautmans weer tussen de palen en verscheen Kevin Sakalis, in vorm, nog eens aan de start.

Een super gemotiveerd team dus aan de aftrap tegen FC Perk en dat resulteerde al vrij snel toen Jorn, nog geen tien minuten ver door de Perkse verdediging ging en blijkbaar genoeg tijd kreeg om de keeper dribbelend uit te schakelen en vervolgens de bal over de doellijn te duwen… 1-0!!!

De bezoekers hadden niet meteen het passend antwoord. Onze verdedigers kwamen tijdens de eerste helft nauwelijks in de problemen waardoor de partij al vroeg in een beslissende plooi viel.

Toen ref Bosmans in het begin van de tweede helft nog rood trok voor de doelman van Perk na een overtreding op Jorn, leek de wedstrijd voor Groenwit nog slechts een formaliteit.

Hoewel…., je weet maar nooit! Elewijt gaf al vaker een gunstige uitgangspositie uit handen, dus mochten onze jongens niets aan het toeval overlaten. Daar zorgde Jorn nog maar eens voor. Hij liet de Perkse verdediging watertandend achter en zette de 2-0 op het scorebord, zo’n twintig minuten voor het einde. Hiermee scoorde onze goalgetter zijn 24ste doelpunt van het seizoen, een waar huzarenstukje van onze spits.

Met Didier François, Samy Damerdji, terug in de ploeg na zijn operatie en de debuterende Arno Lesage, als bijkomende versterkingen voor de ploeg,  speelde  KCVV de wedstrijd perfect uit.

De drie belangrijke punten hielden we dus thuis, een opsteker naar zondag toe want dan gaan we naar Vossem. De wedstrijd start om 15u.

Komen jullie supporteren?

[flickr_set id=”72157651186390970″]

Meer nieuws