KCVV vecht terug na achterstand tegen Eizer

Afgelopen zondag speelde KCVV knap 2-2 gelijk op verplaatsing tegen Eendr Eizer. Groenwit moest halfweg de eerste helft iets te gemakkelijk twee doelpunten incasseren, waarvan een penaltydoelpunt. In de tweede helft zette Elewijt alsnog orde op zaken met twee tegentreffers van Kevin Spiessens. Met de afsluitende wedstrijd tegen Sporting Kortenberg, nu al zeker van de titel in tweede provinciale, wachten onze jongens nog een belangrijke opdracht om de zevende plaats alsnog veilig te stellen.

Op een niet echt ideaal speelveld op Eendr. Eizer, zonder de onspeelklare Tom Bautmans en Gunter Vercammen, allebei in het gips, liep het aanvankelijk niet van een leien dakje voor KCVV. Eizer nam vlot de eerste helft voor zijn rekening en kwam al na twintig minuten op voorsprong op strafschop, na een overtreding van Nico Reszczynsky. Geen tien minuten later verdubbelde de thuisploeg de score en de wedstrijd gespeeld,…. zou je dan denken. Hoe dan ook beschikte Elewijt over voldoende veerkracht om de wedstrijd om te keren. En daar had de inbreng van de ingevallen Kevin Spiessens waarschijnlijk iets mee te maken. Kevin zorgde halfweg de tweede helft voor de aansluitingstreffer met een rake vrije trap langsheen de Eizerse muur. De thuisploeg was er vanaf dat moment niet meer gerust in want nadat Kevin na een penaltydoelpunt zijn tweede goal binnen knalde, bleek het kot helemaal te klein. Eizer hield het blijkbaar sportief voor bekeken en trapte gefrustreerd nog enkele keren na waarop ref De Broyer in extremis nog twee keer rood trok voor de thuisploeg. Met een gelijkspel en één punt op verplaatsing blijft KCVV op een gedeelde zevende plaats in het klassement met Eizer.

Morgen spelen we onze slotmatch thuis tegen Sporting Kortenberg. Een puike prestatie tegen de nu al onbetwistbare nummer één in tweede provinciale E lijkt toch nog een must om ons van de zevende plaats te verzekeren. Eizer speelt morgen tegen SK Nossegem en het wordt dus ook uitkijken naar deze wedstrijd.

Kom dus onze jongens aanmoedigen. De match begint om 15u aan de Reggel!!!

BE THERE!
[flickr_set id=”72157652253767586″]

Meer nieuws