KCVV pakt Eizer in met Spektakelvoetbal

KCVV lijkt meer dan ooit zijn vorm te pakken! Afgelopen zondag  overklaste Groenwit Eendr. Eizer met 1-8. De thuisploeg hield nog  wel gelijke tred tot de rust, maar Elewijt zette na de pauze  algauw orde op zaken met een  heus doelpuntenfeestje.  Een opsteker voor onze jongens die deze namiddag aan de slag moeten , thuis tegen KFC Begijnendijk.

Het plan van Gunter Vercammen begint blijkbaar stilaan zijn vruchten af te werpen. Na de knappe overwinningen tegen Gr. Vossem en KVC Kessl-Lo, ging afgelopen zondag ook Eendr. Eizer voor de bijl met maar liefst 1-8! En de score had gerust hoger kunnen liggen want scheidsrechter Vansimpsen onthield Groenwit nog enkele welverdiende penalty’s, waarvan één overtreding binnen de zestien op Glen Hertmans. Glen werd sinds enkele weken weer in het A-elftal  heropgevist als invaller voor de eerder geblesseerde Jeanssen Makengele. En ook tegen Eizer leek hij weer in goede vorm te zijn. “Glen beleefde in het begin van het seizoen niet zo’n goede start, maar  hij herpakte zich  waardoor mijn vertrouwen in onze aanvaller weer groot is,” aldus Vercammen.

“Ik heb de indruk dat iedereen elkaar beter aanvoelt op het veld en dat we elkaar blindelings kunnen bereiken. Een bewijs dat de ploeg goed samenhangt”

Onze coach trok duidelijk met aanvallende intenties naar de ‘Druivenstreek’ want Jorn  Reszczynski zette Elewijt iets voor het half  op voorsprong. Groenwit kon echter de de nul niet lang vasthouden toen Eizer langszij kwam na een perfect  geplaatste vrije trap, net voor de rust. Onze jongens gingen na de pauze  toch op hun élan verder en kwamen 1-2 voor dankzij Robin Cauwenberghs. Het begin van een heerlijk doelpuntenfeestje want even  later namen aanvoerder Evert Vandenwijngaert  en Jorn de volgende twee doelpunten voor hun rekening. “Ik heb de indruk dat iedereen elkaar beter aanvoelt op het veld en dat we elkaar blindelings kunnen bereiken. Een bewijs dat de ploeg goed samenhangt. Vanaf de 1-4 begonnen we echt met plezier te spelen,” beseft Glen.

Top Drie

Het licht geen helemaal uit bij Eizer toen ook Glen zijn doelpuntje scoorde voor de 1-5. Jorn van zijn kant blijft zijn naam als ‘Mister Goalgetter’ alle eer aandoen en scoorde zo’n twintig minuten voor affluiten zijn derde goal van de dag. Hij staat hiermee al op veertien treffers dit seizoen. En ook hij is best tevreden met de gang van zaken. “Alles klopt de laatste tijd en onze verdedigers geven nauwelijks kansen weg.” Jorn durft  hiermee zelfs  stiekem de ambities van de ploeg wat bijstellen. “Als we met deze mentaliteit blijven spelen, kunnen we dit seizoen zeker de top drie aan”!

Wezenloos

En ook Robin bleef in Eizer ‘tref’zeker want hij knalde de 1-7 tegen de netten. Onze Meutte maakte de klus, net vóór zijn applausvervanging, helemaal af en liet de thuisploeg  uiteindelijk wezenloos achter.

Een opsteker van formaat want deze namiddag spelen onze jongens thuis tegen KFC Begijnendijk en Glen gelooft in de kansen van Groenwit. “Als we met de mentaliteit van de afgelopen weken  blijven voetballen, gaan we absoluut voor de drie punten.” Een positieve afsluiter dat kan tellen. De wedstrijd start om 15u.

 

 

 

 

Meer nieuws