KCVV maakt het verschil in de laatste minuut tegen FC Moorsel

Afgelopen zondag won KCVV na een spannende wedstrijd tegen FC Moorsel met 3-2. Elewijt verstevigt daarmee een zevende plaats in de rangschikking. Een opsteker naar morgen want Groenwit speelt om 15u. een interessante derby op FC Zemst.

Na een 5-0 opdoffer tegen Gr. Vossem in ongure weeromstandigheden, twee weken geleden, klaarde de hemel zondag helemaal uit aan de Reggel. Onze jongens ontvingen namelijk FC Moorsel en niet zonder succes! De bezoekers gingen bij aanvang van de competitie aardig aan de slag met tal van overwinningen, maar halfweg het seizoen stokte de trein en zakte de ploeg naar de kelder van het klassement. Moorsel hoopte dus met deze wedstrijd weer orde op zaken te zetten. Coach Gunter Vercammen koos van zijn kant voor een team met Nico Reszczynski in het doel en Kevin Sakalis op het middenveld.
De eerste helft bracht hoedanook niet echt veel zode aan de dijk met nauwelijks kansen aan beide kanten. Elewijt moest bovendien al na twintg minuten met tien man verder na rood voor David Lopez. Loppi lanceerde zijn uitgespeelde voetbalschoen na een overtreding wat te uitbundig en ref Raci greep kordaat in. Verder in de eerste helft keerde Nico nog een gevaarlijke doelpoging van de bezoekers.
De coach van Moorsel had na de pauze waarschijnlijk andere plannen in gedachte om zijn team alsnog uit de modder te halen. Nauwelijks enkele minuten ver kwamen de bezoekers op voorsprong. Maar met die intentie de drie punten op verplaatsing binnen te halen, liet Moorsel wat ruimte achterin waardoor Jorn Reszczynski kon scoren. Moorsel antwoordde meteen met een tegendoelpunt en alles dus te herdoen. De vreugde duurde echter niet lang voor onze bezoekers. Jorn scoorde opnieuw efficiƫnt en de stand dus weer in evenwicht.
De emoties op het veld laaiden nadien sterk op en Raci moest op zijn beurt ingrijpen. Coach Gunter Vercammen, ingekomen voor Kjellle Vervoort, kreeg dit seizoen al zijn derde geel voor zijn neus gedrukt en riskeert hiermee een schorsing. Even later trok de ref ook nog rood voor Moorsel toen Jorn foutief afgestopt werd, enkele centimeters voor het strafschopgebied.
KCVV zorgde uiteindelijk nog voor de apotheose toen Wouter De Clercq Glen Hertmans bediende. Glen kopte de bal feilloos binnen: 3-2 en de buit verdiend binnen!

Morgen staat de belangrijke derby tegen FC Zemst op het programma. Geen gemakkeljke klus, maar onze buren zitten ons nauw op de hielen en wij mogen deze wedstrijd zeker niet verliezen.

Kom dus zeker supporteren voor onze jongens om 15u op het veld van FC Zemst

BE THERE!
Bekijk hier alle foto’s

Meer nieuws