KCVV klaar voor de Derby na ruime zege tegen KFC Hever

KCVV won afgelopen zondag overtuigend  met 6-1 tegen K.F.C. Hever. Na een valse start nam Elewijt het roer over en domineerde zowat heel de wedstrijd tegen de rode lantaarn. Een opsteker voor het team van coach Gunter Vercammen naar nu zondag toe want dan speelt KCVV  de derby op verplaatsing tegen VK Weerde.

De thuissupporters hielden effe de adem in toen Nico Reszczynski zich al na drie minuten verkeek op een aanval van Hever. Onze jongens konden  thuis absoluut geen punten laten liggen dus zat er voor KCVV niets anders op om de het spel hoedanook terug in handen te nemen en zo gauw mogelijk tegen te scoren. Gunter Vercammen, bij aanvang op het veld, bleef niet bij de pakken zitten en bracht aanvoerder Wauthier De Clercq voor het doel die de gelijkmaker  kort daarna inschoot. Het tegendoelpunt op een goed moment want Groenwit putte heel wat moed en energie uit deze treffer en controleerde vanaf dan de wedstrijd tot het einde. Jorn Reszczynski bracht Elewijt op het half uur op voorsprong op aangeven van Kevin Spiessens. Hever zorgde op het einde van de eerste helft toch nog voor een tegenprik met een bal op de paal, maar na de pauze liep Elewijt verder uit met een knappe uithaal van Wauthier, zijn tweede goal van de dag. 3-1 en de wedstrijd gespeeld gezien het spelbeeld.

De bezoekers konden niet echt een vuist maken tegen het Groenwit geweld en kwamen achterin andermaal tekort toen Jorn voor de zoveelste keer doorbrak en op zijn beurt zijn tweede doelpunt knap binnen legde. Zo’n vijf minuten van het eindsignaal pikte Glen Hertmans zijn graantje  mee en scoorde de 5-1 op aangeven van de mee opgekomen Nick De Letter. Kjelle Vervoort legde in extremis nog de eindcijfers vast vanop de penaltystip.

Na acht speeldagen staat KCVV weer in de top tien op de negende plaats en nu zondag spelen onze jongens dus tegen VK Weerde om 15u, een waarschijnlijk geladen wedstrijd om naar uit te kijken.

Bekijk hier alle foto’s

Meer nieuws