Groenwit deze namiddag voluit in derby tegen Perk

Vandaag speelt KCVV uit op FC Perk. Geen eenvoudige wedstrijd. Onze buren staan ver van ons tweede in het klassement achter Kraainem en we haalden de afgelopen seizoen nauwelijks punten tegen het ‘blauw bastion’. Maar ‘nen derby met wat elektriciteit in de lucht’ kan soms wel voor verrassingen zorgen en daarom is de wedstrijd deze namiddag zeker nog niet verloren. Wim D’Hondt bleef, tijdens ons interview verleden week, hoe dan ook realistisch en hij weet dat dit geen makkie wordt.

“Er zijn twee cruciale factoren die niet in ons voordeel pleiten. We zijn op dit moment niet op ons best en Perk beschikt over een veel grotere kern.” aldus onze coach. “Alles zal afhangen van ‘de efficiëntie‘  deze zondag.”

” Het zal zondag tegen Perk een wedstrijd worden waar we eens kunnen tonen tot wat we in staat zijn tegen een topploeg. We hebben niets te verliezen en alles wat we kunnen pakken, is winst.”

Bovendien is David Puttemans nog altijd niet beschikbaar wegens een lang aanslepende schorsing. Ook Aubry Crock verkoos een ‘skivakantie boven een wedstrijd met Groenwit’ en zodoende wordt de spelerskern op die manier weer uitgedund.

leergeld

Maar Wim neemt deze wedstrijd mee als ‘leergeld’ naar  wat nog komt dit seizoen. ” Het zal zondag tegen Perk een wedstrijd worden waar we eens kunnen tonen tot wat we in staat zijn tegen een topploeg. We hebben niets te verliezen en alles wat we kunnen pakken, is winst.”

Underdog

Groenwit start dus als ‘underdog’ , maar kleurt Perk vandaag ‘Groen of Blauw’?  Het antwoord alleszins rond 17u. Naast de kasseien van Roubaix, een leuke derby om naar uit te kijken deze namiddag!

Ellawaait op post!!!!!

 

Meer nieuws